Subliem solliciteren met de AED-methode

Wil jij een cv hebben dat precies vertelt waar jij voor staat, wat jij te bieden hebt en wat jouw toegevoegde waarde is?
Wil jij een persoonlijke en krachtige sollicitatiebrief hebben?
Wil jij je kans op een sollicitatiegesprek vergroten?

“Ik ken de kracht van de juiste communicatie, maar ik had niet verwacht dat je mijn kwaliteiten zo goed zou weten te vertalen in mijn sollicitatiebrief en cv. Door jouw coaching was ik super voorbereid op mijn sollicitatiegesprek. Het gesprek ging erg goed. Ik heb net te horen gekregen dat ze me een baan aanbieden. Dank voor je indringende voorwerk!”
Bernard (48), Docent economie

cv

 • Mail de vacaturetekst, een oude sollicitatiebrief (voor je schrijfstijl) en je cv naar info@subliemsolliciteren.nl
 • Je ontvangt een vragenlijst met daarin vragen die je leiden naar je missie, visie en doelstelling.
 • Na ontvangst van de vragenlijst en je betaling maakt Subliem solliciteren je cv.
 • Subliem solliciteren bespreekt je cv telefonisch met je en verwerkt gelijk eventuele aanpassingen, zodat jij je cv direct kunt gebruiken.

cv en sollicitatiebrief

 • Mail de vacaturetekst, een oude sollicitatiebrief (voor je schrijfstijl) en je cv naar info@subliemsolliciteren.nl
 • Je ontvangt een vragenlijst met daarin vragen die je leiden naar je missie, visie en doelstelling.
 • Na ontvangst van de vragenlijst en je betaling maakt Subliem solliciteren je sollicitatiebrief en cv.
 • Subliem solliciteren bespreekt je sollicitatiebrief en cv telefonisch met je en verwerkt gelijk eventuele aanpassingen, zodat jij je sollicitatiebrief en cv direct kunt gebruiken.

€ 99,- 

€ 149,- 

Alle genoemde bedragen zijn inclusief btw. Wil je meerdere sollicitatiebrieven en/of cv’s door Subliem solliciteren laten maken, neem dan contact op voor een voordeeltarief.

Ben je een zakelijke klant? Subliem solliciteren kan voor jou een offerte op maat maken.

Ja, ik wil succesvol, met zelfvertrouwen en met plezier solliciteren!
“In het cv dat echt indruk op mij maakte, maakte de kandidaat een koppeling van haar eigen innerlijke drijfveren naar de doelstellingen van de organisatie en omschreef ze hoe ze zich kon voorstellen een bijdrage te kunnen leveren.”
Christine Hoebé, P&O Adviseur, VU Medisch Centrum
“Ik word geprikkeld door een cv waardoor ik een beeld krijg van de persoon, wat zijn resultaten waren en zijn talenten zijn, een cv dat me iets vertelt over de persoon en waar hij toe in staat is.”
Roeli Volkerink, Senior P&O Adviseur, Fontis Amsterdam

De unieke AED-methode van Subliem solliciteren

Wil jij je kans op een sollicitatiegesprek vergroten en je droombaan veroveren? Subliem solliciteren werkt met de AED-methode. Deze methode garandeert je dat jij je krachtig, onderscheidend en opvallend presenteert in je sollicitatiebrief en cv.

Een recruiter scant je cv in 6 seconden. In deze zes seconden besluit een recruiter of hij je sollicitatiebrief wil lezen, of niet. Subliem solliciteren helpt je om op het stapeltje ‘deze kandidaat wil ik echt spreken’ te komen. Subliem solliciteren gebruikt hier de AED-methode voor. De AED-methode werkt als volgt:

 • Analysefase -> in deze fase word je je bewust van je visie, missie en doelstelling voor jouw loopbaan.
 • Elementenfase -> in de elementenfase bepaal je welke elementen uit de analysefase bijdragen aan jouw doelstelling. Deze elementen verwerkt Subliem solliciteren in je cv.
 • Designfase -> in deze fase gaat Subliem solliciteren in overleg met jou aan de slag met stijl en design.